We explore opportunities

Viexpo

Viexpo on osuuskuntapohjalla toimiva yritys, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille kansainvälistymistä edistäviä palveluja. Perustehtävämme on neuvoa ja palvella kaikkien toimialojen yrityksiä vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme yritysten kansainvälistymisen tueksi sekä yhteisvientihankkeita että yrityskohtaisia palveluja. Yhteisvientihankkeisiin kuuluvat yhteisosastot kansainvälisillä messuilla ja markkinaselvitysmatkat. Yrityskohtaiset palvelut koostuvat mm. markkinaselvityksistä ja kielipalveluista. Toimimme sekä paikallisesti että koko maan kattavalla tasolla, toimipisteemme sijaitsevat Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa.

Viexpolla on laaja kansainvälinen kontaktiverkosto sekä Suomessa että ulkomailla, ja asiantuntijoillamme on monivuotinen kokemus yritysten auttamisessa uusille markkinoille. Meidän avullamme löydät juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Viexpo toimii myös Pohjanmaan ELY-keskuksen kansainvälistymisyksikkönä, ja yhteistyökumppaneitamme ovat paikallista elinkeinoelämää kehittävät organisaatiot.