We explore opportunities

Messut

Viexpolla on vuosien kokemus kansainvälisten messuesiintymisten koordinoimisesta ja erityisesti yhteisosastojen toteuttamisesta.

Kansainvälisille messuille kannattaa osallistua näytteilleasettajana, koska niillä tapaa henkilökohtaisesti sekä uusia että vanhoja asiakkaita. Messut helpottavat myyntityötä, kun tuotteet ovat käsin kosketeltavissa.

Löydät ajankohtaista tietoa messutapahtumista messukalenteristamme.

Messut ulottuvillasi ympäri maailman

Viexpo järjestää vuosittain suomalaisyrityksille useita mahdollisuuksia osallistua näytteilleasettajana kansainvälisiin, eri toimialojen johtaviin messutapahtumiin. Viexpon kautta voit osallistua messuille joko yhteisosastolla tai erillisosastolla. Yhteisosasto on kustannustehokas ja tarjoaa laajaa näkyvyyttä. Erillisosastolla yritys voi valita itse osastonsa sijainnin ja osasto toteutetaan tarpeiden mukaan. 

On tärkeää valita oikeat messut, joilla voit tavata kohderyhmääsi kuuluvia asiakkaita.

Viexpo anoo messuille osallistuvan yritysryhmän puolesta TEKES:in myöntämää kansainvälistymistukea messukustannuksiin. Lisäksi Viexpon on-site-tuki on aina läsnä paikan päällä messupäivien aikana palvelemassa näytteilleasettajia. Pitkä kokemuksemme ansiosta ratkaisemme yllättävätkin ongelmat ripeästi.