We explore opportunities

Hi teknologia- ja teollisuusmessut - 3.-5.10.2017

SCANDINAVIA'S LEADING EXHIBITION WITH SIX TRADE SHOWS IN ONE

AUTOMATION, TOOLS AND PRODUCTION EQUIPMENT, INNOVATION, ENERGY, SUBCONTRACTORS AND LOGISTICS

 

Skandinavian suurimmat teknologia- ja teollisuusmessut järjestetään Tanskan Herningissä 3.- 5.10.2017. Messut järjestetään joka toinen vuosi ja vuonna 2015 messuilla oli 615 näytteilleasettajaa ja vierailijoita messuilla oli 16.819, mm. Aasiasta, Hollannista, Italiasta, Saksasta, Isosta-Britanniasta ja Pohjoismaista. Messukävijöistä 90 % suosittelee messuja ja aikoo osallistua vuoden 2017 messuille.

Hi-messut tuovat yhteen toimijat, uusimmat tuotteet ja ratkaisut kuudelta eri osa-alueelta; automaatio, työkalut ja tuotantolaitteet, innovaatio, energia, alihankinta ja logistiikka. Messuilla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tavata yrityksellesi tärkeitä kohderyhmiä sekä potentiaalisia asiakkaita.

hi-messut tarjoavat laajan kirjon näytteilleasettajia eri osa-alueilta:

AUTOMAATIO - joustava automaatio, robotiikka, prosessiautomaatio, digitalisaatio, Internet of Things & muut teknologian aluevaltaukset

TYÖKALUT JA TUOTANTOLAITTEET- valmistavan teollisuuden toimittajien uutuudet työkaluista, koneistuksesta tuotantolaitteisiin ja turvalaitteisiin.

INNOVAATIO - design, uudet teknologiat, patentointi, keksinnöt

ENERGIA - v. 2017 fokuksessa toimitusketjut, innovaatiot sekä asennus, huolto ja kunnossapito onshore/offshore

ALIHANKINTA - tuotteet, raaka-aineet, rauta, alumiini, metallit ja muovit, tuotanto, pintakäsittely, työkalut

LOGISTIIKKA - fokuksessa flow ja vuorovaikutus prosessien, koneiden, datan ja ihmisten välillä, varastoautomaatio, pakkaus- ja merkintälaitteet, mobiilirobotit, viivakoodit

Viexpo tarjoaa mahdollisuutta osallistua hi 2017 -messuille järjestettävälle markkinaselvitysmatkalle

 Viexpon markkinaselvitysmatkalla 3.–4.10.2017 tutustutaan messujen tarjontaan ja luodaan arvokkaita kontakteja uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Matkalla tavataan myös mahdollisia yhteistyökumppaneita osallistujien toiveiden mukaisesti.

Matkalle mahtuu mukaan 15 nopeinta ja tarkka matkaohjelma selviää syksyn aikana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Katja Jankens, katja.jankens(at)viexpo.fi, puh. 050 573 8876