We explore opportunities

5. Finnish-German Energy Day: Tapaa Etelä-Saksan energiateollisuuden päättäjiä Münchenissä! - 3.5.2018 Münchenissä

 

5. Finnish-German Energy Day 
Tapaa Etelä-Saksan energiateollisuuden päättäjiä Münchenissä!

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari järjestää yhteistyössä Baijerin kauppakamarin kanssa 5. Finnish-German Energy Day -tapahtuman Münchenissä 3.5.2018.

Tapahtuman tavoitteena on saattaa yhteen Saksan ja Suomen energiasektorin päättäjiä. Korkeatasoisessa foorumissa keskustellaan ajankohtaisista energia-alan aiheista kuten tuotannon joustavuusratkaisuista ja kysynnästä, lohkoketjupohjaisista palveluista ja EU-sääntelyn kehityksestä.

Asiantuntijatapahtumassa yritykset pääsevät keskustelemaan ja verkostoitumaan saksalaisten kuntien, energiaintensiivisten yritysten ja energialaitosten päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Puhujiksi on kutsuttu yritysten, Euroopan komission sekä Saksan ja Suomen ministeriöiden edustajia. Stadtwerke München kertoo lisäksi Fernwärmevision 2040 -kaukolämpöprojektista. Tapahtumassa mukana myös mm. Wärtsilä, Fortum ja Leanheat.

Viexpo on Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin yhteistyökumppani ja tarjoaa nyt suomalaisille yrityksille kokonaispaketin 5. Finnish-German Energy Day -tapahtumaan. 

Kokonaisuuteen kuuluu itse tapahtumaan osallistumisen lisäksi lennot ja majoitus sekä Viexpon opastus matkan aikana (suomi, ruotsi, saksa). Lisäpalveluna Viexpo tarjoaa mahdollisuuden one-to-one -tapaamisiin saksalaisten yritysten edustajien kanssa sekä tarvittaessa tulkkauspalvelua. 

Lisätietoa one-to-one -tapaamisista: Kajsa Emmerich, kajsa.emmerich(at)viexpo.fi, puh. 050 3092 810,

Tapahtuman ohjelma.

Lisätietoa Viexpon matkasta ja matkaohjelma. 

Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti, Early Bird -hinnat ovat voimassa 9.3.2018 asti. Voit ilmoittautua mukaan normaalihintaan 23.3.2018 saakka. Huomioi, että osallistuessasi Viexpon matkalle ilmoitamme sinut automaattisesti tapahtumaan.

Tervetuloa mukaan!