We explore opportunities

24.11.2017 - 1000- nuorta johtajaa

Janina Viitanen Åbo Akademin ensimmäisen vuoden kasvatustieteiden opiskelija oli mukana seuraamassa Viexpon toimitusjohtajan Marja-Riitta Vestin päivää 21.11.2017 1000- nuorta johtajaa kampanjan puitteissa. Samana päivänä Viexpo vieraili Yritystalo Dynamolla Närpiössä yhteistyön merkeissä ja näin ollen Janina pääsi tutustumaan myös Yritystalo Dynamon toimitusjohtaja Håkan Westermarkin päivään.

Janina odotti oppivansa kampanjan myötä uutta ja saavansa lisää näkemystä siitä, mitä toimitusjohtajan työhön kuuluu. Todella onnistunut päivä vastasi hyvin Janinan odotuksia ja auttoi ymmärtämään yhä paremmin toimitusjohtajan työnkuvaa. Janina kertoi oppineensa muun muassa, että toimitusjohtajan työssä on tärkeätä kokoustaa ja tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden ja johtajien kanssa sekä kehittää omaa tekemistä. Viexpon toimitusjohtaja pääsee myös verkostoitumaan ja kiertämään paljon maailmalla. Lisäksi Janina kiteyttää toimitusjohtajan olevan asiantuntevahenkilö, joka toimii ikään kuin huolehtivana äitinä yrityksen muille työntekijöille.

Päivän aikana Janina pääsi tutustumaan kokonaisvaltaisesti Viexpon toimintaan. Viexpon toiminta mahdollisuuksineen ja realistisine tavoitteineen kuulostaa Janinasta mielenkiintoiselta. Janina huomasi, että halvimman hinnan sijaan Viexpolla panostetaan laatuun ja asiakkaisiin.

Tulevaisuudessa Janina haaveilee vastuullisesta ja ihmisläheisestä työstä. Erityisesti johtajantyö, asiakashankinta ja koulutus kiinnostavat Janinaa ja jäämme innolla seuraamaan mitä kaikkea Janinasta vielä tuleekaan.